ÎN MARAMUREȘ – Am trecut de 200 de infectări cu Covid-19

0
77

Conform ultimei raportări făcute de către Grupul de Comunicare Strategică, județul Maramureș a trecut în a doua zi a lunii iulie de 200 de cazuri de coronavirus, mai exact 203 cazuri. Numărul este în schimbare de la o oră la alta. Numărul deceselor a rămas deocamdată la șase, iar numărul celor care sunt internați în spital crește și el.

# Șofer al primăriei Borșa, infectat

Un șofer al Primăriei orașului Borșa a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Informația a fost confirmată oficial de către reprezentanți ai Primăriei Borșa. Primarul orașului de pe Cisla, Ion Sorin Timiș, a declarat că el nu se află în izolare la acest moment, respectiv că bărbatul confirmat cu acest virus nu este șoferul său, cum s-a vorbit în spațiul public.

Vasile Vlașin consideră că Primăria Borșa ar trebui închisă ca urmare a confirmării acestui caz. Cu atât mai mult cu cât este greu de crezut că șoferul nu a intrat în contact chiar cu nimeni din Primăria Borșa.

„Practic Primăria Borșa trebuie închisă pentru că respectivul este omul de încredere al primarului, omul bun la toate, șoferul lui, nu prea are de lucru și se plimbă dintr-un birou în altul, îi spionează pe toți și acum zice că nu a interacționat cu nimeni. O fi stat sub un glob de cristal singur și s-a îmbolnăvit acolo”, spune Vlașin, pentru „Glasul Maramureșului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here