IMOBILIARE - Revenirea din pandemie ar putea aduce o creștere a prețurilor la terenuri

Anul 2020 a fost un an afectat din toate punctele de vedere de pandemia de coronavirus. Nu s-au mai căutat neapărat atat de mult apartamente, ci mulți maramureșeni au înțeles avantajul avut atunci cand stai la casă. Mai ales cand este stare de urgență și trebuie să stai închis în casă.

IMOBILIARE - Revenirea din pandemie ar putea aduce o creștere a prețurilor la terenuri

Însă odată cu apariția vaccinului împotriva coronavirus, lucrurile în domeniul imobiliar dau semne de schimbare. Viața începe a-și relua mersul firesc puțin cate puțin, poate uităm pe ici pe colo că am trecut prin 2020 și ne vedem de viața noastră așa cum o făceam înainte de pandemie.

“Nu putem face previziuni încă pentru 2021 din punct de vedere imobiliar, după 15 ianuarie să vedem încotro merge economia, politica, pandemia. De astea trei depinde piața imobiliară! Peste trei luni, după ce s-au vaccinat majoritatea, ar putea crește prețurile, mai ales la terenuri și case! Nu vaccinarea va aduce creșteri ale prețurilor, ci revenirea din pandemie! Pentru că oamenii s-au săturat să stea la bloc, au văzut ce înseamnă starea de urgență și pentru că au stagnat mult vânzările pe timpul pandemiei și investițiile, așa că vor reveni și se va recupera ce s-a pierdut!”, ne-a spus Zoia Bozău, specialist în imobiliare.

H.D