Gigi Becali, în inspecție la oile sale cu bolidul în valoare de peste 200.000 de euro!

0
13

Gigi Becali (61 de ani) își vede în continuare de treaba lui și nu ține cont de ordonanțele militare și de recomandările autorităților.

După ce-a fost surprins în trafic de polițiști, care au constatat că finanțatorul FCSB-ului nu avea nicio declarație la el, de data aceasta paparazzi și-au intrat în rol. Latifundiarul din Pipera a fost surprins în timp ce inspecta zona în care se aflau oile sale, dar de la distanță, pentru că se afla la bordul bolidului său de lux, care valorează peste 200.000 de euro.

Imaginile, surprinse de către cei de la a1.ro, l-au arătat pe Becali în timp ce a ajuns încă de la prima oră a dimineții pentru a vedea dacă oile sale au tot ce le trebuie. La un moment dat, a apărut și cel care se îngrijea de oi, cioban care a stat de vorbă puțin și cu omul de afaceri.

Mai apoi, Becali s-a dat jos din mașină, a continuat inspecția după care a revenit la bordul bolidului și și-a văzut de drumul lui.

Gigi Becali, probleme cu poliția. ”Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. N-aveam nici o declaraţie”

Omul de afaceri se mișcă mult în această pandemie, dar nu a ținut deloc cont de cerințele ordonanțelor militare. Becali a recunoscut că a avut și probleme cu poliția în acest sens, dar nu a explicat dacă a fost sau nu amendat, așa cum prevede legea.

”Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur?

Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

”Cum să îi spui lui Gigi Becali: ‘Unde te duci?’.” Finanțatorul FCSB-ului, contrariat!

Gigi Becali crede că el nu trebuie să dea socoteală nimănui unde se duce și a motivat asta prin faptul că respectivele trasee le face pentru a ajuta doctorii prin donațiile sale.

”Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei, da?”, a mai spus șeful roș-albaștrilor.

Latifundiarul din Pipera este bucuros totuși de faptul că sunt mulți oameni care-i apreciază eforturile. ”Cum să îi spui lui Gigi Becali: ‘Unde te duci?’.

Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai spus Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here