Gest impresionant al poliţiștilor locali și al unui taximetrist, pentru o mamă și fetiţa ei de 6 ani rămase fără bani, în gară, la Baia Mare

0
13

O femeie care venea de la Arad, cu trenul, a rămas sâmbătă seară fără niciun ban, în gara din Baia Mare. Femeia era cu fetița sa, în vârstă de șase ani și încercau să ajungă acasă, în Petrova. O patrulă a polițiștilor din Baia Mare a observat starea de agitație a femeii, iar polițiștii locali s-au apropiat pentru a afla ce se întâmplă.

Fiind deja noapte, iar următorul tren spre destinația femeii nu pleca prea curând, polițiștii locali au pus bani pentru a o caza pe femeie, împreună cu fetița ei, la un hotel, dar nu au avut succes la hotelurile din zonă, camerele fiind ocupate.

Un taximetrist, căruia i s a făcut milă de ele, s-a dus la polițiștii locali și s-a oferit să le cazeze la el acasă, pentru o noapte. Polițiștii locali au luat datele bărbatului dându-și acordul.

De asemenea, polițiștii locali din Baia Mare le-au dat măști de protecție, atât femeii, cât și fiicei acesteia, dar și 100 de lei, să aibă de mâncare până acasă.

Sursa: Observator TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here