GATA CU AVARIILE - Spitalul Municipal Sighet va avea sistem de încălzire de mii de euro

Spitalul Municipal Sighetu Marmației va avea cel tarziu la finele anului viitor un sistem de incălzire de peste o jumătate de milion de euro.

GATA CU AVARIILE - Spitalul Municipal Sighet va avea sistem de încălzire de mii de euro
Primăria municipiului Sighetu Marmației a anunțat că „în prezent sistemul de incalzire din cadrul Spitalului Municipal este deficitar, avariile la retea fiind destul de dese, existand perioade in care unele sectii raman complet fara caldura si apa calda iar altele sunt partial afectate”.
„Pentru remedierea problemelor am solicitat si primit o finantare in valoare de 647.600 Euro de la Innovation Norway, granturi SEE si norvegiene pentru energie in Romania 2014 - 2021.
Prin implementarea acestui proiect se vor inlocui echipamentele din camera cazanului, izolatiile conductelor interioare, inlocuirea boilerelor electrice cu schimbatoare de caldura si inlocuirea retelei de distributie termica. Perioada de implementare a proiectului este pana la data de 30 iunie 2022”, spune primarul Vasile Moldovan. 
Vă reamintim că tot legat de acest spital se are în vedere o modernizare a acestuia sau chiar construcția unuia nou, care să îndeplinească toate cerințele europene în materie. 
A.H.