FOTO BAIA MARE - S-a deschis târgul cu produse pentru Paști

Astăzi, în Baia Mare, s-a deschis targul cu produse de Paști.

FOTO BAIA MARE - S-a deschis târgul cu produse pentru Paști

Maramureșenii sunt așteptați timp de 8 zile să viziteze targul cu produse de Paști, din Baia Mare, de unde pot să cumpere de la alimente pană la diverse decorațiuni specifice sărbătorilor pascale. Targul poate fi găsit atât în parcarea centrului comercial de pe Bulevardul București nr. 53 cât și în galeria centrală.

În cadrul targului intitualt ”De Paști... din Maramureș”, clienții pot cumpăra diverse produse ale producătorilor locali din județ. 

”De Paști ... Din Maramureș este ocampanie specifică sărbătorilor pascale în cadrul căreia maramureșenii își vor putea alege produsele tradiționale preferate pentru masa și cadoul de Paști. Cu respectarea tuturor normelor și măsurilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, atât în parcarea centrului comercial cât și în galeria din interior vor fi expuse spre comercializare oferte variate de delicatese culinare – preparate alimentare din carne, brânzeturi,burdufuri aromate cu mirodenii, turtă dulce, decorațiuni tradiționale și alte produse artizanale Home&Deco – perne brodate, brățări hand-made, aranjamente florale, produse naturale din și cu lavandă, produse din ceramică ș.a.

Această campanie reprezintă, în opinia noastră, un bun prilej de valorificare, susținere și încurajare a consumului de produse tradiționale românești și implicit a meșteșugarilor și producătorilor locali ale căror afaceri au fost lovite de pandemia de COVID-19. Sărbătorile pascale aduc și un bun prilej de comuniune, motiv pentru care, cu asigurarea și respectarea tuturor măsurilor sanitare necesare în contextul epidemiologic actual, ne dorim ca această campanie să genereze un real interes atât în rândul meșteșugarilor cât și în rândul maramureșenilor care aleg pentru sărbătorile de Florii și de Paști produse tradiționale cu specific local”, precizează reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

 Campania ”De Paști ... Din Maramureș” se desfășoară în perioada 23 – 30 aprilie a.c., iar programul de vizitare este între orele 10:00 – 21:00.

A.H.