FOTBAL ÎN NOROI - ACSF Recea și Concordia Chiajna au terminat la egalitate

Azi s-a reluat Liga 2 la fotbal.

FOTBAL ÎN NOROI - ACSF Recea și Concordia Chiajna au terminat la egalitate

ACS Fotbal Comuna Recea și Concordia Chiajna au terminat nedecis meciul jucat azi în etapa a 16-a a Ligii 2. Partida s-a disputat pe un teren foarte prost, plin de noroi, și, în aceste condiții, fotbalul a fost pe planul doi. Vremea din ultimele zile a afectat grav gazonul stadionului din Recea și, cu toate eforturile clubului gazdă, terenul a fost, cel mult, la limita regulamentului. De altfel, arbitrul Florin Mazilu (Satu Mare) a ezitat să dea drumul la joc, meciul începând cu o întârziere de șase minute.

ACSF Recea - Concordia Chiajna 0-0

ACSF Recea: Răilean – Potcoavă, Urs, Burdeț, Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș (cpt.), Mărieș (90 Brata) – Fică – Batin (63 Mendoza). Rezerve neutilizate: Bota – Szecui, Chinde, Bura, Lihet, Jucan, Gal. Antrenor: Florin Fabian.

Concordia Chiajna: Chesneau – Alexe, Marc (cpt.), L. Ion, Cherecheș – Biceanu, Al. Lazăr, M. Dumitru (80 Cocoș) – Hergheligiu - Llullaku (68 G. Deac), Oanea (46 Ciucureanu). Rezerve neutilizate: C. Lungu – Manole, Butoiu, Fota. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Așa cum era de așteptat, meciul a fost unul de mare angajament fizic, reușitele tehnice fiind extrem de puține din cauza gazonului impracticabil.

Akhmatov și Fică, respectiv M. Dumitru și L. Ioan au ratat ocazii în prima repriză. Și în partea a doua a jocului ocaziile a fost foarte puține. Cea mai mare șansă de a marca a avut-o ACSF Recea, mingea șutată din lovitură liberă de Akhmatov fiind respinsă de sub bară, în min. 74, de Chesneau. Akhmatov și-a mai încercat încă o dată șansa, din lovitură liberă, în min. 77, când mingea a trecut puțin peste poartă. Ultima ocazie a aprținut oaspeților, Cherecheș șutând, în min. 87, pe lângă poarta apărată de Răilean.

Antrenorul Florin Fabian nu s-a putut baza în acest meci pe două piese grele, Gabriel Oiță și Marius Coman fiind suspendați. A folosit, în schimb, opt jucători sub 23 de ani, care s-au descurcat foarte bine, remarcatul meciului fiind Rareș Ispas (21 ani). 

M. S.