FLORIN GHERASIM (președ. ACSF Recea) - Situația este gravă. De la Consiliul Județean avem doar promisiuni

ACSF Recea încearcă să ducă la bun sfârșit actualul sezon al Ligii 2 la fotbal.

FLORIN GHERASIM (președ. ACSF Recea) - Situația este gravă. De la Consiliul Județean avem doar promisiuni

Contactat telefonic, Florin Gherasim, președintele ACSF Recea, a confirmat cele declarate de antrenorul Florin Fabian privind situația de la echipă. Tehnicianul echipei ACSF Recea a dezvăluit ieri, pentru glasulmm.ro, că jucătorii sunt neplătiți din decembrie.

"Situația este gravă. În ultimele luni le-am dat ceva bani, cu țârâita, fotbaliștilor ca să-i convingem să se prezinte la antrenamente. Au înțeles situația, mai ales că este bine și pentru cariera lor să se antreneze și să aibă rezultate. Câțiva oameni de bine ne-au ajutat achităm costurile legate de deplasări și organizarea meciurilor de pe teren propriu și... cam atât.  

La începutul anului, când Consiliul Local Recea a oprit finanțarea echipei, reprezentanții Consiliului Județean ne-au promis că ne vor ajuta financiar și își vor numi reprezentanți în conducerea clubului. Acest lucru nu s-a întâmplat încă, în ciuda promisiunilor repetate", a declarat Florin Gherasim, președintele ACSF Recea.

M. S.

Citește și

https://www.glasulmm.ro/florin-fabian-antrenor-acsf-recea-jucatorii-au-restante-salariale-din-decembrie-dar-totul-are-o-limita-vom-lupta-pana-la-capat