FLORIN FABIAN - Toți antrenorii care pierd la Recea se plâng de teren, dar nu văd că noi jucăm combinativ și avem multe ocazii

La finalul acestei săptămâni se vor disputa noi meciuri din play-out-ul Ligii 2 la fotbal (Grupa A).

FLORIN FABIAN - Toți antrenorii care pierd la Recea se plâng de teren, dar nu văd că noi jucăm combinativ și avem multe ocazii

Antrenorul Florin Fabian (ACSF Recea) a ieșit din izolare, după infectarea cu Covid-19, și va însoți echipa la meciul din deplasare cu Farul Constanța, din etapa a patra a play-out-ul Ligii 2 (Grupa A). Bucuros după victoria cu Metaloglobus București (3-1), Florin Fabian este deranjat de faptul că toți antrenorii care pierd la Recea dau vina pe starea proastă a gazonului.

"Toți se plâng că nu pot juca fotbal pe un astfel de teren ca al nostru. Să privească meciurile noastre și să vadă cum Recea poate juca combinativ, constructiv și cu ocazii multe pe un astfel de teren. Asta nu e întâmplare!", a declarat Florin Fabian, pentru glasulmm.ro.

Antrenorul echipei ACSF Recea spune că echipa va juca în continuare, ofensiv, până la finalul campionatului, inclusiv ]n partida cu Farul Constanța.

"Îmi felicit băieții și stafful pentru joc prestat cu Metaloglobus, dar și pentru faptul că au demonstrat o putere mentală fantastică. Este cea mai frumoasă victorie de când antrenez această echipă, asta datorită faptului că am început meciul de la 0-1, primind un gol întâmplător în primul minut, dar și actualei conjuncturi dificile prin care trece clubul. Această echipă tânără pe care o avem, a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că joacă un fotbal de calitate, jucăm ofensiv și  ne păstrăm filozofia de joc indiferent de echipa pe care o întâlnim. 
Sper să se rezolve problemele financiare cât mai repede pentru a ne concentra la maximum pe finalul acestui campionat", a mai spus Florin Fabian.  

Programul etapei a patra din play-out (Grupa A):

- Farul Constanța - ACSF Recea (sâmbătă, 17 aprilie, ora 11)

- Metaloglobus București - CSM Slatina (17 aprilie, ora 11)

- Ripensia Timișoara - Universitatea Cluj (duminică, 18 aprilie, ora 11)

- Pandurii Târgu Jiu stă.

Clasament: 1. Universitatea Cluj 33p, 2. Metaloglobus București 33p, 3. Farul Constanța 33p, 4. ACSF Recea 29p, 5. Ripensia Timișoara 27p, 6. CSM Slatina 19p, 7. Pandurii Târgu Jiu 14p. 

M. S.