FLORIN FABIAN - Pe un asemenea teren este greu să faci o caracterizare a jocului

Fotbalul a fost pe planul doi.

FLORIN FABIAN - Pe un asemenea teren este greu să faci o caracterizare a jocului

Florin Fabian a debutat cu o remiză, 0-0 cu Concordia Chiajna, pe banca tehnică a echipei ACSF Recea. Având în vedere condițiile improprii în care s-a disputat meciul de sâmbătă, 20 februarie, Florin Fabian s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi.

"Am venit la echipă cu gândul de a ajuta a ajuta clubul, în primul rând, și a ajuta acești băieți tineri să progreseze și să ne atingem obiectivul. Puțină lume știe, dar am avut în teren o echipă cu șapte jucători sub 22 de ani. Pentru noi are importanță treaba asta, pentru că suntem preocupați să dezvoltăm fotbalul, să-i ajutăm și pe băieții ăștia să progreseze și să joace la un nivel superior. Despre meci, prea multe nu se pot spune, pentru că pe un asemenea teren e greu să faci o caracterizare a jocului sau o analiză. Lucrurile sunt simple, a fost un meci de angajament, un meci al ambiților între două echipe care sunt la retrogradare și care aveau nevoie de victorie.

Eu sunt mulțumit de echipă ca și organizare de joc, ca atitudine, poate cu puțină șansă, cu puțină insistență în atac puteam să obținem victoria. În general, sunt mulțumit, atitudinea băieților, organizarea de joc, planul tactic care l-am impus pentru meciul ăsta l-au realizat. E vorba de adaptarea la terenul de joc, după aceea, la angajamentul fizic, potențialul fizic al jucătorilor și interpretarea tactică, la urma urmei. Pe un asemenea teren trebuie să știi când să pasezi mingea, e practic o adaptare la condițiile de joc", a declarat Florin Fabian.

M. S.