FLORIN FABIAN (antrenor ACSF RECEA) - Pentru noi orice punct este important

Punct prețios obținut de ACSF Recea în Liga 2 la fotbal.

FLORIN FABIAN (antrenor ACSF RECEA) - Pentru noi orice punct este important

Al doilea meci din acest an, al doilea rezultat de egalitate înregistrat de ACSF Recea în Liga 2. După 0-0, acasă cu Concordia Chiajna, la capătul unui meci desfășurat pe un teren imposibil, echipa antrenată de Florin Fabian a remizat sâmbătă, 27 februarie, în deplasare, cu CS Mioveni (1-1), o aspirantă îndreptățită la un loc în play-off.

„Sunt bucuros pentru punctul obținut. Am început destul de apatic jocul, ne-am retras prea mult pe faza de construcție a adversarului și astfel le-am dat ocazia celor de la Mioveni să se apropie de poarta noastră. Am știut că au un joc organizat, bazat în special pe mingi în adâncime sau centrări pentru atacanții lor, Blănaru și B. Rusu.

Chiar dacă în primele 45 de minute am fost dominați, după pauză am început foarte bine și am reușit să înscriem prin Mărieș, după care am mai ratat două ocazii importante de gol prin Văsălie și Coman. În ultimele minute, cu o organizare foarte bună, n-am mai lăsat spații adversarului și am obținut un punct pe terenul unei dintre echipele foarte bune ale Ligii 2.

Îmi pare rău pentru antrenorul Alexandru Pelici (CS Mioveni), pe care-l apreciez, și sper să-și realizeze obiectul de a califica echipa în play-off. Avem și noi însă un obiectiv, salvarea de la retrogradare, și fiecare punct contează pentru noi”, a declarat Florin Fabian, antrenorul echipei ACSF Recea, pentru glasulmm.ro.

În etapa următoare, programată sâmbătă, 6 martie, ACSF Recea va juca acasă cu Universitatea Cluj-Napoca.

M. S.