FINAL FOUR EHF EUROPEAN LEAGUE - CS Minaur solicită disputarea turneului cu spectatori în tribună

CS Minaur vrea să mizeze pe aportul fanilor într-un moment foarte important pentru istoria clubului.

FINAL FOUR EHF EUROPEAN LEAGUE - CS Minaur solicită disputarea turneului cu spectatori în tribună

CS Minaur organizează la finalul acestei săptămâni (8-9 mai) turneul Final Four al EHF European League la handbal feminin. Alături de băimărence vor mai lupta pentru trofeu Nantes Atlantique Handball (Franța), Ikast-Bording Handbold (Danemarca) și Siófok KC (Ungaria).

Chiar dacă în acest moment toate competițiile sportive din România se desfășoară fără spectatori, reprezentanții Primărieia Baia Mare cer Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și Guvernului României să facă o excepție și permită ca la această competiție să poată asista 700 de suporteri ai echipei CS Minaur.

"Din capacitatea de 2200 de locuri, cerem să ni se aprobe ocuparea a minimum 30% dintre acestea. Situația epidemiologică în Baia Mare din acest moment este de 0,5 la mie, în urma eforturilor autorităților județene și locale, dar și datorită seriozității cetățenilor, care au respectat restricțiile impuse. Municipiul Baia Mare are în acest moment 3 centre de vaccinare active, a demarat vaccinarea în societățile comerciale de mari dimensiuni și până în acest moment, din totalul populației de 146.000 de locuitori au fost vaccinați 56.000 de locuitori", a declarat edilul Cătălin Cherecheș.

M. S.