Filmul lui Pavel Bartoș, difuzat în Baia Mare

0
249

„Romanian Tradition” este primul film scris și regizat de Pavel Bartoș, actor român de teatru, film și televiziune, dar și prezentator la „Vocea României” și „Românii au talent”.

Filmul regizat de el prezintă experiența a doi studenți care, participă din întâmplare la o nuntă de la sat și, încercând să respecte toate tradițiile românești, deturnează nunta.

Filmul a fost difuzat pentru prima dată după izolare în Baia Mare, la Muzeul Satului, de ziua Sfinților Pentru și Pavel. La difuzarea filmului a fost prezent în Maramureș și regizorul acestuia, Pavel Bartoș. Din postarea de pe rețeaua de socializare, reiese că acesta s-a simțit bine în județ, cu atât mai mult cu cât, difuzarea filmului a fost făcută chiar de ziua numelui „Petru și Pavel”.

„Mulțumesc, Maramureș! Mulțumesc, Baia Mare! De ziua Sfinților Petru și Pavel mi-ai dăruit cel mai frumos cadou din ultimele luni: cei 500 de spectatori de la proiecția filmului „Romanian Tradition”. Am avut și mari emoții fiind prima deplasare după izolare, dar respectând toate regulile ne-am descurcat și cu atât a fost mai mare surpriza de a-i vedea pe toți acești oameni alături de mine. A fost o seară magică! Mi-e dor de viața de dinainte, mi-e dor de spectacole și de întâlnirile cu voi. Mulțumesc încă o dată, Maramureș, iar vouă vă mulțumesc pentru urări”, a scris Bartoș pe pagina lui de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here