Expoziție igienizată la Muzeul de Mineralogie

0
24

Pe perioada stării de urgență muzeul a funcționat, dar fără public. Din momentul instaurării stării de alertă, muzeul a deschis porțile cu respectarea măsurilor de prevenție. Astfel, în incinta muzeului băimărean vizitatorii vor fi întâmpinați de un angajat care va face triajul epidemiologic. Muzeul este amenajat în așa fel ca vizitatorii să urmeze un traseu unic, cu respectarea distanței de minim doi metri între vizitatori. Maxim 25 de persoane pot vizita simultan expozițiile din cadrul muzeului. De la intrare vizitatorii sunt informați ce măsuri trebuie să respecte ca prevenție a răspândirii noului coronavirus. Aceste informații se găsesc peste tot în incinta muzeului și expozițiilor. La recepție se găsesc pliante ce cuprind traseul de urmat, marcat cu o linie roșie, atât pentru expoziția de la parter cât și pentru cea de la etajul muzeului băimărean.

Din 20 mai, când s-au redeschis porțile muzeului și până la sfârșitul lunii iunie au pășit pragul nu mai puțin de 408 vizitatori.

“Vizitatorii muzeului primesc un bilet pentru toate expozițiile de la momentul acela. Cu un singur bilet vizitatorii au posibilitatea să viziteze atât expoziția permanentă cât și expozițiile temporare” a precizat Ioan Denuț, directorul Muzeului de Mineralogie. Prețul biletelor diferă pentru adulți, copii și elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here