„EXCELENT” – Patru șoferi prinși băuți la volan de poliție doar într-o zi in Maramures

0
776

Poliţiştii din Vişeu de Sus au întocmit ieri două dosare penale, după ce au depistat doi bărbaţi care au condus în stare de ebrietate. Ambii au fost implicaţi în producerea unor accidente cu pagube materiale şi au părăsit locul faptelor, fiind identificaţi la scurt timp.

În primul caz vorbim de un bărbat de 56 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul a fost destul de treaz încât să părăsească locul faptei, însă a fost depistat la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Moisei. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea caz este al unui tânăr de 26 de ani, care în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului, a pierdut controlul volanului şi a acroşat un alt autoturism. În urma impactului, tânărul a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat imediat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost condusşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt şofer a fost depistat pe raza municipiului Baia Mare, cu o alcoolemie de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar altul a fost oprit pe strada Pietroasei din Borşa, constatându-se că avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here