ELECTORALE - AUR la modă printre români

După surpriza din alegerile parlamentare, peste 15.000 de romani s-au înscris în AUR, în ultimele 24 de ore, relatează Agerpres.

ELECTORALE - AUR la modă printre români

Alianța pentru Unirea Romanilor este la modă în randul cetățenilor, după surpriza din alegerile parlamentare. Astfel, după un apel lansat de liderii partidului, aproximativ 15.000 de romani s-au înscris în formațiunea politică, în ultimele 24 de ore, conform unui comunicat AUR

"15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu", se precizează în comunicat. 

AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese", a declarat George Simion, copreşedinte AUR.

A.H.