EHF EUROPEAN LEAGUE - CS Minaur pornește în lungul drum spre Astrahan

În acest weekend sunt programate noi meciuri din grupele EHF European League la handbal feminin.

EHF EUROPEAN LEAGUE - CS Minaur pornește în lungul drum spre Astrahan

CS Minaur va juca în deplasare cu Astrahanocka Astrahan (Rusia) în etapa a treia din grupa C a competiției EHF European League. Partida este programată duminică, 24 ianuarie, de la ora 15.

Băimărencele vor avea parte, cu această ocazie, de cel mai lung drum din acest sezon. Distanța rutieră dintre Baia Mare și Astrahan este de aproximativ 2.000 de kilometri, dar CS Minaur va parcurge efectiv o distanță mult mai mare.

Fetele antrenate de Costică Buceschi vor porni mâine dimineață (joi, 21 ianuarie), la ora 4, cu autocarul spre Budapesta. Din capitala Ungariei vor lua avionul spre Moscova, de unde vor ajunge cu un alt avion la Astrahan vineri, 22 ianuarie, la ora 2 dimineața.

"Este un meci foarte greu pe care îl vom disputa în condițiile unei deplasări foarte lungi și obositoare. Întâlnim o echipă tare, dar noi sperăm să jucăm mai bine decât am făcut-o în campionat cu CSM București și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Este prematur să facem calcule în ceea ce privește calificarea în sferturile de finală ale competiției. Este o grupă echilibrată și se poate întâmpla orice până la final", a declarat Daniel Kotecz, team manager la CS Minaur, pentru AxaNews.ro.

Clasament grupa C

  1. CS Minaur Baia Mare        1 1 0 0       33 : 29        2p
  2. Astrakhanochka                2 1 0 1       57 : 55        2p
  3. Storhamar Handball Elite  2 1 0 1       62 : 61        2p
  4. Thüringer HC                    1 0 0 1       22 : 29        0p

La întoarcere, băimărencele vor folosi un traseu diferit, urmând să revină în țară cu avionul pe ruta Astrahan - Moscova - Istanbul - București. Delegația echipei CS Minaur nu se va mai întoarce în Baia Mare, ci va rămâne în capitală unde va juca următoarele două partide de campionat cu Măgura Cisnădie și Universitatea Cluj (28-29 ianuarie). 

M. S.

foto Ovi Dragomir Facebook CS Minaur