DUPĂ UN ACCIDENT VASCULAR - Grigore Leșe locuiește acum într-o biserică

Probleme mari de sănătate pentru rapsodul maramureșean Grigore Leșe.

DUPĂ UN ACCIDENT VASCULAR - Grigore Leșe locuiește acum într-o biserică

Binecunoscutul Grigore Leșe a suferit la finalul anului trecut un accident vascular și, de atunci, viața i s-a schimbat radical. Acum, Grigore Leșe locuiește într-o casă din Complexul Parohial Sfântul Antonie cel Mare, din parcul bucureștean Titan.

„Dumnezeu și-a întors fața către mine. Aici este noua mea casă. Am ajuns în acest loc minunat după o situație delicată din viața mea, o perioadă agitată, cu zeci de filmări. M-am ostenit atât de tare, încât în decembrie am făcut un accident vascular. Am fost internat, la Floreasca, două zile. După acest accident, apropiații mei s-au speriat atât de tare, deși nu a fost un accident atât de grav încât să nu mai știu de mine, și mi-au interzis să mai merg la casa din Baicului, unde făceam efortul să urc cinci etaje. Au fost mai multe variante unde să locuiesc, însă eu am ales să vin aici, la Parohie.

Câteodată este bine să schimbi locul și oamenii. Unde mă aflu în momentul acesta, este o lume a pregătirii sufletului pentru întâlnirea cu Dumnezeu, prin rugăciune. Am fost crescut de bunicii mei în rugăciune, am rădăcină adâncă. Am crescut într-o comunitate țărănească, unde oamenii îl înconjoară pe Dumnezeu. Locul unde stau acum se potrivește cu locul copilăriei mele. Aici pot să creez și să trăiesc profund. Nu vreau să mă risipesc", a declarat Grigore Leșe, pentru click.ro.

M. S.