DUPĂ O BĂTAIE GENERALĂ - Tânăr adus în stare gravă la Spitalul Județean Baia Mare

Revelionul nu este un motiv de bucurie pentru toată lumea.

DUPĂ O BĂTAIE GENERALĂ - Tânăr adus în stare gravă la Spitalul Județean Baia Mare

Denis D., în vârstă de 19 ani, se află în stare gravă la Spitalul Județean din Baia Mare. După cum susține familia, acesta ar fi fost bătut crunt de mai mulți indivizi rămași neidentificați.

"Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de Revelion la un local din comuna Cămărzana, acolo unde circa 60 de persoane ar fi petrecut de Revelio", scrie presasm.ro.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 03.00 s-ar fi iscat o altercație între mai multe persoane, iar tânărul ar fi fost prins la mijloc.

”A fost o bătaie între 15 persoane, aproximativ, la acel local. Fratele meu a reușit să fugă, iar patru tineri l-au urmărit și l-au bătut. În jurul 04.00 a ajuns acasă plin de sânge, doar cu pantofii și pantalonii pe el. Nu avea nimic deasupra. Imediat am sunat la Poliție și Ambulanță”, spune fratele victimei pentru PresaSM.

Tânărul a ajuns la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde a primit îngrijiri medicale. Nemulțumiți de tipul de îngrijiri medicale pe care le-a primit fiul lor, părinții l-au preluat pe tânăr și l-au transportat la Spitalul Județean din Baia Mare, unde se află internat și în prezent, urmând să fie supus unor intervenții chirurgicale.

M. S.