DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU CSM BUCUREȘTI - Răzvan Pop (CS Minaur): Vom lupta în continuare, vrem să jucăm în Europa

CS Minaur nu dezarmează după înfrângerea cu CSM București.

DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU CSM BUCUREȘTI - Răzvan Pop (CS Minaur): Vom lupta în continuare, vrem să jucăm în Europa

CS Minaur a coborât pe locul 5 în clasamentul Ligii Zimbrilor după înfrângerea suferită ieri, la Cluj-Napoca, în etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor, în fața echipei CSM București (24-26).

Chiar dacă șansele de a obține locul 4, ultimul care asigură participarea într-o cupă europeană, la finalul sezonului par să se fi diminuat serios, băimărenii sunt deciși să lupte în continuare pentru a-și realiza obiectivul.

"A fost un meci adevărat, s-au înâlnit două echipe tari. Ne-am dorit mult să rămânem pe poziția a patra și vom lupta în continuare, pentru că vrem să jucăm în Europa. Am început campionatul cu o echipă, dar acum suntem altă echipă. În acest sezon atipic ne-am lovit la fiecare etapă de alte probleme, ba accidentări, ba infectări cu Covid-19, și tot timpul trebuie să improvizăm din mers. Cei care suntem în teren și cei care vor fi la următoarele meciuri, toată lumea să fie sigură că ne vom dărui 100%.

Important este că tinerii care sunt acum la echipă simt meciurile astea tari din campionat și fac față chiar și cu echipele din partea superioară a clasamentului. Ei fac jocuri bune și asta le dă încredere. Conducerea va decide ce va urma pentru sezonul următor", a declarat Răzvan Pop, portarul echipei CS Minaur, pentru tv.frh.ro.

În etapa următoare, programată joi, 8 aprilie, tot la Cluj-Napoca, CS Minaur întâlnește AHC Dobrogea Sud Constanța (ora 18.25, TVR 1).

M. S.