DIN NOU - Jandarmii maramureșeni au donat sânge

Criza de sânge din această perioadă nu i-a lăsat insensibili pe jandarmii maramureșeni.

DIN NOU - Jandarmii maramureșeni au donat sânge
Jandarmii maramureșeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, desfășurată la nivel național de către Jandarmeria Română, în parteneriat cu Patriarhia Romană.  În acest context, mai mulți jandarmi au fost prezenți azi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare.
"Cei mai mulți dintre colegii noștri nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate. Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge.
Mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și totodată dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!", precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș.
M. S.