DEZAMĂGIRI LEORDINA - Fostul primar recompensat cu funcție la Complexul Sportiv “Lascăr Pană”

Dezamăgire mare la Leordina, după ce fostul primar al comunei, Ștefan Gavriluți, care a pierdut alegerile din 27 septembrie, ar fi fost recompensat de liberali cu funcția de director adjunct la Complexul Sportiv “Lascăr Pană” din Baia Mare. Leordinenii spun că acesta nu merită această funcție pentru că nu se pricepe la sport.

DEZAMĂGIRI LEORDINA - Fostul primar recompensat cu funcție la Complexul Sportiv “Lascăr Pană”

Părerea leordinenilor este împărtășită și de actualul primar, Nistor Ioan. Acesta spune că prioritatea numărul 1 este acum rețeaua de apă și de canalizare care, deși există, este nefuncțională.

“Oamenii sunt dezamăgiți că fostul primar Gavriluți a fost recompensat de către cei de la PNL cu funcția de director adjunct la Complexul “Lascăr Pană”. O funcție care cred că nu o merită, pentru că la Baia Mare sunt mulți cei care ar fi meritat acea funcție de director adjunct. Un om care a creat un haos în administrația publică locală să fie recompensat în așa mod, nu cred că e bine. În timpul mandatului său au fost investite vreo șapte milioane de euro în rețeaua de apă și nu este funcțională. Nu e funcțional nici sistemul de apă și nici rețeaua de canalizare. Suntem exact ca acum 20 de ani. Oamenii își iau apa din sursa lor proprie, pentru că nu avem rețea de apă și nici de canal. E păcat, pentru că s-au investit o gramadă de bani. Constructorii au fost foarte apropiați de fostul edil, a fost modificat proiectul tehnic, sunt multe probleme. E făcută rețeaua și nu merge”, precizează primarul Nistor Ioan.

Acesta a precizat că se va lua legătura cu cei de la AFIR pentru a vedea modul cum s-a făcut recepția lucrării, cum au preluat rețeaua de apă și sistemul de canalizare dacă nu sunt funcționale. Nistor spune că dacă AFIR nu ar fi preluat acea rețea de apă Leordina ar fi trebuit să dea banii înapoi.

Cei de la PNL Maramureș spun că nu comenteaz„ aceast„ numire pentru c„ a fost f„cut„ de c„tre Ministerul Tineretului și Sportului. Am cerut un punct de vedere pe acest subiect și de la fostul edil al Leordinei, dar nu am primit nimic.

H.D.