DECLARAȚII - Bogdan Burcea și-a criticat dur soția după înfrângerea cu CS Minaur (22-30)

CS Minaur și SCM Craiova s-au întâlnit ieri la Sfântu Gheorghe.

DECLARAȚII - Bogdan Burcea și-a criticat dur soția după înfrângerea cu CS Minaur (22-30)

CS Minaur a învins ieri, în etapa a zecea a Ligii Florilor, pe SCM Craiova cu 30-22 (16-10). La finalul partidei, reprezentanții celor două echipe au făcut declarații pentru tv.frh.ro. În intervenția lui, antrenorul oltencelor, Bogdan Burcea, le-a criticat dur pe cele mai experimentate handbaliste ale echipei, inclusiv pe Cristina Zamfir, care este soția lui.

Bogdan Burcea (antrenor SCM Craiova): "Baia Mare este o echipa net superioară. Avem obiective diferite, bugete diferite, jucătoare diferite. Am încercat să dăm o replică cât mai bună, dar asta a fost astăzi. În ceea ce privește jucătoarele care au evoluat azi, cu excepția Adinei Cace și a Biancăi Curmenț, au făcut-o de la nesatisfăcător în jos. Sunt nemulțumit de atitudinea afișată de unele jucătoare cu experiență, precum Țicu, Zamfir, Tudor și Andrei , care mai mult au jucat la Baia Mare decât la Craiova în această partidă. N-ar strica să afișăm un plus de combativitate în apărare. Privim înainte, încercăm să creștem niște jucătoare, să le recuperăm cât mai repede pe cele accidentate și să avem cât mai curând o cu totul altă față și o altă evoluție".

Bianca Curmenț (SCM Craiova): "Din păcate am pierdut, am facut multe greșeli, atât în atac cât și în apărare. Trebuie să luptăm în continuare".

Costică Buceschi (antrenor CS Minaur): "Mă bucur că am câștigat și că au jucat toate fetele pe care le-am adus și sunt foarte mulțumit că nu avem nicio jucătoare accidentată după acest joc, pentru că privim și spre ce urmează, adică spre următoarele meciuri din Liga Europeană și din campionat. A fost o repetiție bună, însă de acum va fi destul de dificil pentru noi, fiindcă ar fi trebuit să jucăm cu Crișul Chișineu-Criș și vom sta, iar următorul joc oficial, după calendarul pe care-l avem acum, va fi undeva pe 10 martie. E destul de mult timp de pauză și spun asta nu numai din perspectiva echipei mele, ci și din perspectiva jucătoarelor care sunt la lotul național. Eu cred că cel mai important lucru pentru echipa națională a României este ca jucătoarele ce vor fi convocate să aibă jocuri în picioare. Din acest punct de vedere, sistemul acesta de desfășurare decis de federație nu ne avantajează, eu am spus încă de la începutul sezonului că vom avea de suferit, în special în cupele europene. Nu putem să avem ritm dacă nu avem meciuri săptămână de săptămână". 

Oana Borș (CS Minaur): "A fost un meci destul de dificil la început, însă pe parcurs ne-am intrat in ritm și ne-am făcut noi meciul ușor. Eu am avut emoții, puteam fi mai concentrată, dar cred că am jucat destul de bine".

M. S.