CUM SĂ LUPTĂM CU PROSTIA? - Sute de amenzi pentru cei care nu cred în mască

Deși masca de protecție este obligatorie a fi purtată peste tot, sunt încă mulți maramureșeni care nu cred în ea și prin urmare refuză să o poarte. Asta ne poate face să credem că orice efort al autorităților de a limita numărul de cazuri de COVID este aproape inutil. Nu te poți lupta cu oamenii care nu cred în COVID.

CUM SĂ LUPTĂM CU PROSTIA? - Sute de amenzi pentru cei care nu cred în mască

În cadrul celor 13 acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 141 de societăți  comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1642 de persoane şi au fost verificate 307 de mijloace de transport, din care 85 mijloace de transport public în comun şi 21 de operatori autorizaţi/transportatori de persoane.

 Polițiștii maramureșeni spun că în total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 171 de amenzi, din care 159 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, o sancţiune pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, respectiv două sancţiuni aplicate operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.

 Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de peste 27.000 de lei.

H.D.