CU TRENUL - Maramureșenii pot merge la mare în minivacanța de Paște

CU TRENUL - Maramureșenii pot merge la mare în minivacanța de Paște

În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021 este, din nou, o minivacanță, cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi a zilei de 1 Mai. Cu aceasră ocazie, CFR Călători va suplimenta numărul trenurilor care ajung pe litoral.

În această perioadă vor fi asigurate, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Trenul IRN 1942 pleacă din Baia Mare în 29 aprilie la ora 17.50, ajunge la ora 3.59 la Brașov, la ora 6.50 la București Nord, la ora 9.29 la Constanța și la ora 11.06 la Mangalia. Din Sighetu Marmației se pleacă la ora 16.00, cu RE 4113 care se cuplează la IR 1942 (trenul care pleacă din Baia Mare).

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinaţii cu vagoane clasă, de dormit şi cuşetă pentru asigurarea mobilităţii pasagerilor în condiţii de siguranţă şi confort.

CFR Călători roagă pasagerii să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie şi să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie, utilizând următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

„Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghişeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, CFR Călători anunţă că oferă şi reduceri importante celor care îşi achiziţionează biletele dus-întors cu anticipaţie.