CS MINAUR - Un jucător de la Rapid București este așteptat la reunire (luni, 11 ianuarie)

CS Minaur are ca obiectiv promovarea în Liga 2.

CS MINAUR - Un jucător de la Rapid București este așteptat la reunire (luni, 11 ianuarie)

Echipa de fotbal CS Minaur se va reuni luni, 11 ianuarie, pentru a începe pregătirea pentru partea a doua a campionatului Ligii 3. Băimărenii vor încerca să promoveze în Liga 2, sub comanda noului antrenor principal, Vasile Miriuță, cel care l-a înlocuit în această funcție pe Dorin Toma. Se pare că secundul Vlad Ungureanu și antrenorul cu portarii, Vasile Șleam, au fost păstrați în staff, dar este posibil să fie adus și un preparator fizic.

Deocamdată clubul nu a oferit informații oficiale legate de campania de transferuri din această iarnă, dar este clar că lotul va fi întărit pentru a putea fi atins obiectivul fixat pentru acest sezon.

Din informații aflate pe surse, atacantul Alexandru Darius Pop (27 de ani), care și-a reziliat recent contractul cu Rapid București, ar putea fi marea noutate la reunirea lotului echipei CS Minaur. Născut în 21 iunie 1993, în Cluj-Napoca, Alexandru Pop (foto fcrapid.ro) a mai jucat la Sănătatea Cluj, Gloria Bistriţa, Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău, Viitorul Pandurii şi ASU Poli Timişoara.

De asemenea, o altă noutate din lot ar putea fi Bogdan Matei (31 de ani), care a evoluat în primele etape ale actualului sezon la Turris-Oltul Turnu Măgurele. Născut în 23 februarie 1989, în Urziceni, Bogdan Matei a mai jucat până acum la Victoria Brănești, Putnok FC (Ungaria), Viitorul Axintele, Chindia Târgoviște, CSM Alexandria, Academica Clinceni și Oțelul Galați.

La capitolul plecări nu sunt noutăți, deocamdată. Se știe doar că după prima parte a campionatului, fundașul Jean Prunescu și-a reziliat contractul cu CS Minaur.

M. S.