COVID-19 -În 23 de scoli din județ se învață online

Scenariile de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru pentru perioada 22-28 februarie au fost aprobate de catre CJSU Maramureș, potrivit declarațiilor făcute de către președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur.

COVID-19 -În 23 de scoli din județ se învață online

Așadar, la nivel de județ avem în acest moment 120 de unități de învățământ/structuri care vor desfășura cursuri în scenariul roșu, 138 unități de învățământ/structuri care vor funcționa în scenariul galben, 117 unități de învățământ/structuri care vor avea cursuri în scenariul verde. De asemenea, 23 unități de învățământ/structuri vor avea cursuri online, cele din localitățile carantinate zonal, Poienile Izei, Gârdani, Remetea Chioarului, Recea, Groși și Seini.

Prefectul de Maramureș a mai menționat că scenariile au fost aprobate ca urmare a propunerilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Direcția de Sănătate Publică Maramureș, respectiv a ratei de incidență cumulate în ultimele 14 zile transmisă de către DSP. 

H.D.