COVID-19 - Iarăși crește numărul internărilor în spitale

Numărul pacienților confirmați cu noul coronavirus care au nevoie de îngrijiri spitalicești începe din nou să crească în Maramureș.

COVID-19 - Iarăși crește numărul internărilor în spitale

După cateva zile în care cazurilor de coronavirus au scăzut și spitalele au externat tot mai mulți pacieți, iată că lucrurile se schimbă din nou. Internările în spital au crescut în ultimele zile și cazurile grave la ATI s-au înmulțit și ele.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică Maramureș, în data de 28 decembrie numărul pacienților confirmați cu COVID-19 și internați în spital a fost de 154. cu doar 24 de ore înainte erau doar 145 de pacienți internați.

Grav este că la ATI numărul cazurilor grave a crescut foarte mult în doar o zi. Astfel, în 28 decembrie au fost 26 de pacienți în stare gravă, iar cu o zi înainte erau doar 21. De asmenea, dintre cei 26 de pacienți aflați la ATI, 4 sunt intubați. Numărul intbaților a rămas neschimbat, față de ziua precedentă.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 158 de teste pentru depistarea noului coronavirus. În același interval, 46 de maramureșeni au primit confirmarea că sunt infectați cu SARS-CoV-2.

A.H.