CORONAVIRUS LA MOISEI – Peste 700 de kit-uri vor ajunge la moiseienii considerați vulnerabili

0
1126

Sute de kit-uri vor ajunge la moiseienii care au fost identificați de autorități ca fiind din categoria celor vulnerabili în fața coronavirusului. În total Moiseiul a primit din partea Consiliului Județean Maramureș un număr de 720 de kit-uri (pachete) care conțin măști de protecție, mănuși, dezinfectanți și alte produse de igienă personală.

“Avem listele întocmite cu toți cei care vor beneficia de aceste pachete, iar distribuirea lor se va face cu ajutorul voluntarilor. Pachetele vor fi distribuite în cel mai scurt timp posibil. Beneficiarii acestui proiect sunt persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani, persoanele care beneficiază de ajutor social, persoanele cu venituri reduse, persoanele cu dizabilități sau însoțitori ai acestora, precum și alte categorii de persoane defavorizate/nevoiașe de pe raza comunei”, a precizat primarul comunei, Toader Ștețco.

Voluntarii care fac distribuția acestor pachete către populația vulnerabilă beneficiază și ei de toate mijloacele de protecție atunci când intră în contact cu persoanele stabilite de administrația locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here