CORONAVIRUS - CS Minaur nu se prezintă la meciul cu CSM Bacău și solicită amânarea jocului

Doar patru meciuri se vor juca în etapa a 18-a Ligii Zimbrilor.

CORONAVIRUS - CS Minaur nu se prezintă la meciul cu CSM Bacău și solicită amânarea jocului

Coronavirusul a lovit din nou echipa de handbal masculin CS Minaur. Băimărenii ar fi trebuit să joace sâmbătă, 28 februarie, cu CSM Bacău. Hanbaliștii antrenați de Adrian Petrea au intrat în izolare, gruparea băimăreană solicitând amânarea partidei.

"În urma testelor efectuate înaintea plecării echipei de handbal masculin a CS Minaur spre București, pentru jocul din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, șapte persoane din cadrul secției au fost testet pozitiv cu noul coronavirus, iar DSP Maramureș a decis intrarea în izolare a echipei băimărene (de la trei cazuri în sus se impune izolarea). Implicit, Minaur nu se va putea prezenta la meciul din etapa a 18-a cu CSM Bacău, trimițând în acest sens o notificare către FR de Handbal, prin care se cere amânarea meciului.

Acest lucru este posibil deoarece echipa noastră a susținut vineri și sâmbăta trecută meciuri din EHF European Cup cu Donbas Mariupol, iar conform regulamentului FRH poate cere amânarea dacă a disputat în ultimele 14 zile meciuri de cupă europeană. Reprogramarea meciului va fi făcută de FR de Handbal, la o dată pe care o va decide, după expirarea perioadei în care jucătorii echipei noastre vor sta în izolare", informează csminaur.ro.

M. S. 

FOTO Ovi Dragomir Facebook CS Minaur