CORONAVIRUS - Academia de Handbal Minaur a ratat al treilea turneu al Diviziei A din acest sezon

Academia de Handbal Minaur Baia Mare nu s-a putut prezenta la trei dintre cele patru turnee ale Diviziei A programate în acest sezon.

CORONAVIRUS - Academia de Handbal Minaur a ratat al treilea turneu al Diviziei A din acest sezon

Academia de Handbal Minaur nu s-a putut prezenta la ultimul turneu al Seriei C, din cadrul Diviziei A, programat în ultimul weekend la Odorheiu Secuiesc, deoarece a avut un caz de infectare cu Covid-19 în lot.

Drept consecință, băimărenii vor pierde cu 10-0, după omologarea rezultatelor, partidele pe care ar fi trebuit să le joace în compania echipelor ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, CSU Politehnica Timișoara, Universitatea Cluj-Napoca și CSM Sighișoara. Aceste partide erau văzute de antrenorii Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki drept un prilej ideal de pregătire pentru turneul Valoare al Campionatului Național de juniori I, în cadrul căruia sunt folosiți aceiași jucători ca în Divizia A.

Din cauza infectărilor cu noul coronavirus, Academia de Handbal Minaur nu a putut juca nici la turneele Diviziei A de la Turda (20-22 noiembrie 2020) și Odorheiu Secuiesc (19-21 februarie). Băimărenii s-au prezentat doar la turneul de la Turda, desfășurat în perioada 21-24 ianuarie, când au pierdut toate cele patru meciuri disputate.

M. S.