CLAUDIU NICULESCU - Arbitrul nu trebuia să dea drumul la joc. Nu am nimic de reproșat celor de la Recea

ACSF Recea și Concordia Chiajna au luptat în noroi pentru trei puncte.

CLAUDIU NICULESCU - Arbitrul nu trebuia să dea drumul la joc. Nu am nimic de reproșat celor de la Recea

Partida ACSF Recea - Concordia Chiajna, disputată sâmbătă, 20 februarie, în etapa a 16-a a Ligii 2 s-a încheiat la egalitate, 0-0. Meciul s-a disputat în noroi, terenul din Recea fiind într-o stare deplorabilă la ora jocului.

Această situație l-a nemulțumit pe fostul dinamovist Claudiu Niculescu, antrenorul echipei Concordia Chiajna.

„Terenul a fost mizerabil, a fost o orezărie. Nu s-a jucat fotbal. Arbitrul Florin Mazilu a condus meciul bine, dar sunt dezamăgit de lipsa lui de curaj. Nu ar fi trebuit să dea drumul la meci. Când sunt asemenea suprafețe de joc arbitrii trebuie să-și asume anumite decizii.

Nu le reproșez nimic gazdelor, cu natura nu poți să te pui. Am văzut terenul în seara premergătoare meciului și era în regulă, dar, după ninsoarea din timpul nopții, la ora meciului, a fost impracticabil. N-am văzut în viața mea, nici ca jucător, dar nici ca antrenor, un gazon atât de prost. Adversarii noștri s-au adaptat mai bine la condițiile de joc. A fost un meci de luptă pe care l-am fi putut câștiga, dar tot atât de adevărat este și faptul că l-am fi putut pierde. Până la urmă rezultatul este echitabil”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul echipei Concordia Chiajna.   

M. S.