CEL MAI FRUMOS CADOU - Băimărecele Ami și Paula Seling implicate într-un proiect caritabil

Șapte artiști români cunoscuți, printre care și băimărencele Ami și Paula Seling, cântă împreună piesa „Cel mai frumos cadou”, pentru copiii vulnerabili ai României.

CEL MAI FRUMOS CADOU - Băimărecele Ami și Paula Seling implicate într-un proiect caritabil

Șapte artiști români cunoscuți, printre care și băimărencele Ami și Paula Seling, cântă împreună piesa „Cel mai frumos cadou”, pentru copiii vulnerabili ai României.

„În plină pandemie, care a afectat profund industria muzicală, dar și societatea românească în ansamblu, artiști importanți din România fac un gest de solidaritate și se alătură pro-bono cauzei Hope and Homes for Children, pentru ca 1600 de copii aflați în risc de separare familială să rămână alături de părinții lor. Roton Music a decis să doneze acestei cauze toate încasările obținute pentru această piesă”, precizează cei de la Hope and Homes for Children, într-un comunicat de presă.

Keo, Alexandra Ungureanu, Alina Eremia, Ami, Lidia Buble, Paula Seling și Liviu Teodorescu sunt artiștii care au înregistrat piesa și videoclipul „Cel mai frumos cadou”, piesă care, începând de vineri, 4 decembrie poate fi acultată la radio, TV și în mediul online.

Piesa este un remake al piesei originale lansate de Keo și Alexandra Ungureanu în urmă cu 10 ani, în decembrie 2010, pe muzica lui Keo & Ralflo și versurile lui C. Enache, un succes cu peste 20 de milioane de vizualizări.

Videoclipul piesei „Cel mai frumos cadou”, relansată în acest an, este realizat de Mihai Laz, combinând imagini din cadrul spotului social regizat de Tom Wilson cu filmări originale realizate cu cei șapte artiști implicați.

Un simplu SMS cu textul HOPE la 8844 înseamnă o donație de 2 euro lunar, care poate salva viața unui copil, spun cei de la fundația Hope and Homes.

„Acum, în prag de sărbători, din nefericire există copii în România care riscă să fie separați de familie și, inevitabil, să ajungă în centre de plasament sau în forme de protecție specială. Pentru ei, cel mai frumos cadou este să rămână alături de părinții lor. Familiile care se confruntă cu sărăcia extremă au de multe ori nevoie doar de un mic ajutor pentru a nu-și pierde copiii. Au nevoie de un acoperiș reparat, lemne pentru foc, haine groase pentru cei mici, sau plata chiriei pentru o perioadă de timp, iar Hope and Homes for Children are nevoie de susținerea donatorilor pentru a reuși să facă toate aceste intervenții”, precizează responsabilii fundației.

 Mesajele artiștilor despre proiectul muzical

Băimăreanca Ami spune: „Toate cadourile sunt frumoase dacă sunt în familie, și cred că <<Cel Mai Frumos Cadou>> este acela de a fi în mijlocul familiei tale. Ce putem face noi este să le oferim o fărâmă de speranță oamenilor care au pierdut-o”.

Paula Seling este cunoscută pentru acțiunile ei caritabile în care s-a implicat de-a lungul timpului. „Atunci când pot să ajut, o fac cu toată inima. Ador să cânt, îmi place foarte mult piesa și mă bucur că printr-un cântec, un cântec atât de frumos, putem ajuta copiii care au nevoie de noi. Eu am avut norocul să mă nasc într-o familie care a făcut totul pentru mine și fratele meu, a sacrificat totul pentru ca noi să fim fericiți. Cred că fiecare copil merită asta”, a spus băimăreanca.

V.R.