CÂND EȘTI VITEAZ LA VOLAN - Depășire periculoasă cu mașina poliției în spatele tău

Polițiștii Secției 6 Sarasău aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 18, au observat, pe raza localității Crăciunești, un autoturism care s-a angajat într-o depășire periculoasă. S-a întamplat în 25 ianuarie, iar acum șoferul are de dat multe explicații.

CÂND EȘTI VITEAZ LA VOLAN - Depășire periculoasă cu mașina poliției în spatele tău

Potrivit IPJ Maramureș, plițiștii au procedat la urmărirea și oprirea autoturismului, la volanul căruia a fost identificat un sighetean de 48 de ani care emana halenă alcoolică. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma activitățiilor de verificare, polițiștii au constatat că bărbatul de 48 de ani avea permisul de conducere anulat. Pe numele sigheteanului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

H.D.