BURSE - Studenții pot depune dosare pentru bursele sociale

În perioada următoare, studenții care se încadrează în cerințele prevăzute pentru primirea burselor sociale își pot pregăti dosarul aferent semestrului II, pe care îl vor depune apoi la secretariatul facultății unde studiază.

BURSE - Studenții pot depune dosare pentru bursele sociale

Dosarele pot fi depuse până în data de 12 martie.

„Potrivit regulamentului de burse al UTC-N, bursele sociale sunt atribuite pe baza întocmirii unei cereri de către student, care ulterior va fi aprobată de către comisia de burse la nivel de facultate. Cererea trebuie să fie însoțită de actele doveditoare corespunzătoare. Dosarele incomplete nu vor fi recepționate”, au precizat responsabilii Ligii Studenților ”Pintea Viteazul” (LSPV) Baia Mare.

Unul dintre criteriile importante pe care studenții trebuie să le aibă în vedere este salariul net, care nu trebuie să depășească suma de 1346 lei/lună pe membru de familie, luându-se în considerare pentru stabilirea venitului net lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2020.

Detalii suplimentare legate de actele necesare și regulamentul de burse, pot fi citite accesând link-ul: Regulament burse, găsit pe pagina oficială a Ligii Studenților “Pintea Viteazul”.

V.R.