BARAJUL PENTRU LIGA 2 - Patru pe un loc. SCM Zalău a schimbat antrenorul

Echipa care va promova în Liga 2 la fotbal va trebuie să câștoge două meciuri.

BARAJUL PENTRU LIGA 2 - Patru pe un loc. SCM Zalău a schimbat antrenorul

Primele două clasate în Seria 9 din Liga 3, CSO Cugir și Unirea Dej, și echipele de pe primele două poziții din Seria10, CS Minaur Baia Mare și SCM Zalău, încep la finalul acestei săptămâni lupta pentru promovarea în Liga 2. Înaintea celor două baraje, SCM Zalău și-a schimbat antrenorul. Interimarul Vasile Jula a fost înlocuit cu George Zima, cel care a terminat campionatul cu Sportul Șimleu Silvaniei pe locul 6 în Seria 10. Dacă va rata promovarea, George Zima se va întoarce la fostA lui echipă.

“Chiar dacă mai avea contract cu Șimleul, George Zima va ajunge la Zalău cel puțin până în vară. Dacă nu va promova cu SCM în Liga a II-a, el va reveni la Șimleu Silvaniei, acolo unde s-a simțit foarte bine și unde va continua proiectul început anul trecut”,a declarat președintele Ioan Gurzău pentru Sportul Sălăjean.

În manșa 1 din primul baraj de promovare, sâmbătă, 8 mai (ora 18), se vor disputa partidele CS Minaur Baia Mare - Unirea Dej și SCM Zalău - CSO Cugir, returul fiind programat peste o săptămână. Învingătoarele din cele două confruntări vor juca, tur-retur, pentru un loc În Liga 2. În cazul în care va trece de Unirea Dej, CS Minaur va disputa prima manșă a celui de-al doiolea baraj tot pe teren propriu.

M. S.