Băimărean arestat în Hunedoara pentru o ȚEAPĂ DE 200.000 LEI

0
402

Un băimărean, în vârstă de 36 de ani, este cercetat de polițiștii hunedoreni într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prevăzută de art. 244 alin.1 și 2 Cod penal.

“În fapt, s-a reținut că, în perioada 1.06.2018-7.06.2018, bărbatul, în urma unui anunț postat pe bursa transportatorilor, conținând servicii de transport, a fost contactat de persoanele vătămate, prin apelarea numărului de telefon indicat în conținutul anunțului, cu intenția de a transporta mărfuri în diferite zone ale țării.

Inculpatul se prezenta la sediul persoanelor vătămate și, folosindu-se de nume false, ridica marfa care ulterior nu mai ajungea la destinație.

În acest mod a înșelat un număr de patru persoane vătămate – societăți comerciale de pe raza localităților Bărăștii Hațegului, județul Hunedoara, sectorul 4 București, municipiul Ploiești, respectiv comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 lei”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg pentru dispunerea măsurilor legale. Ulterior, instanța a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here