BAIA MARE - Trei oameni băgați în spital și două mașini făcute praf

Trei persoane au ajuns aseară în spital după un accident rutier care a avut loc pe strada Horea din Baia Mare. Două mașini s-au ciocnit în zonă, iar circulația a fost blocată pentru aproximativ 90 de minute.

BAIA MARE - Trei oameni băgați în spital și două mașini făcute praf

„Polițiștii Biroului Rutier din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 26 ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, pe strada Horea, dinspre strada 1 Mai, către Electrolizei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 51 ani, care intenționa să vireze la stânga pe str.Oltului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi coducători auto și a pasagerului din stânga față a unuia din autoturisme, respectiv un tânăr de 21 ani. Cei trei au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia de 51 ani a rămas internată sub supraveghere medicală”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvant al IPJ Maramureș. 

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.