BAIA MARE - Și florăriile, la limita de plutire

Din cauza pandemiei, majoritatea magazinelor ori s-au închis, ori sunt la limita de plutire.

BAIA MARE - Și florăriile, la limita de plutire

Unele dintre cele mai afectate magazine sunt florăriile, deoarece acestea în momentul de față sunt la limită. O parte din florăriile din Baia Mare s-au închis, iar unele încearcă să găsească modalități de a-și mai reveni un pic.

Faptul că a început luna februarie cu Valentines Day și urmează Dragobetele dar se apropie și luna martie, îi face pe florari să fie încrezători că aceste luni o să îi ridice un pic și încearcă, pe cât se poate, să profite de aceste zile. Oamenii sunt de părere că, odată cu venirea acestor sărbători, există o speranță că se vor stabiliza un pic lucrurile în ceea ce privește vânzările, chiar dacă în momentul de față trecem printr-o perioadă dificilă.

„Vânzările în ultima perioadă au scăzut foarte mult în comparație cu ceilalți ani, unde nu stiam cum să ne împărțim ca să reușim să le facem pe toate. Ne-a afectat destulde mult, acuma nu mai comandăm nici flori în cantități mari, dar încercăm să profităm de faptul că am început cu Valentines Day, urmează Dragobetele, 1 Martie și 8 Martie. Sperăm ca aceste sărbători să ne ajute să ne mai revenim un pic, ca să nu fim nevoiți să închidem. Acuma am început să lucrăm și pe partea de online, sperăm să ne ajute un pic”, ne-a spus angajata unei florării din Baia Mare.

I. S.