BAIA MARE - I-au spart mașina cu o piatră și l-au luat la bătaie

Incident șocant ieri în Baia Mare, pe strada Grănicerilor.

BAIA MARE - I-au spart mașina cu o piatră și l-au luat la bătaie
Un bărbat a fost luat la bătaie pe strada Grănicerilor, după ce înainte o persoană a aruncat cu o piatră în mașina sa. Victima a chemat poliția, dar agresorii s-au făcut nevăzuți. 
”La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare. 
Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană, care a aruncat cu o piatră înspre mașina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani. Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului.
Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.
A.H.