AU FURAT CARTELE ȘI TELEFOANE - Spargere reclamată de un moiseian la un magazin din Borșa

Spargere la un magazin din Borșa, hoții reușind să fure cartele telefonice și telefoane. Alarma a fost dată de un bărbat din Moisei.

AU FURAT CARTELE ȘI TELEFOANE - Spargere reclamată de un moiseian la un magazin din Borșa

„În data de 22 februarie, ora 10.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către un bărbat din Moisei, despre faptul că în perioada 20 – 22 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-un service GSM din Borșa de unde au sustras mai multe bunuri. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că persoanele ar fi pătruns în interiorul service-ului de unde au sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.Totodată, polițiștii au efectuat verificări și la un magazin care are spre vânzare articole vestimentare, în urma unei sesizări care a semnalat sustragerea unor bunuri din interiorul magazinului.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind doi tineri din Borșa. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

H.D.