Atelierul digital de la Google

0
27

Una dintre cele mai cunoscute platforme de căutare pe internet, vine cu o nouă oportunitate de dezvoltare în pandemie.

Atelierul digital Google oferă gratuit o serie de cursuri on-line. Bazele marketingului digital, lansarea afacerilor on-line, bazele programării, vorbitul în public sunt doar câteva domenii dintr-o gamă variată pentru doritorii de dezvoltare personală sau de afaceri. Platforma oferă de asemenea certificare în multe dintre domeniile oferite publicului.

Privind la situația generată de coronavirus, mulți angajați, profesori și studenți lucrează de la distanță. Pentru a ajuta, Google oferă instrumente și resurse necesare acestui tip de activitate. Apoi îți alegi cursul de urmat și stabilești planul de învățare.

Maramureșenii nu s-au înghesuit să participle la acest tip de formare profesională. Cu toate că informația apare pe pagina web a Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” Baia Mare,  se pare că nu a fost suficient de mediatizată.

“Pentru a beneficia de aceste cursuri precum și de materialele oferite de Google, trebuie să te înregistrezi cu un cont Google. Încă nu putem spune cât de eficiente sunt cursurile până nu le testăm”, spune un reprezentant al departamentului de informatică din cadrul Bibliotecii Județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here