Asemănări de programe PNL și PSD

0
62

Guvernul Orban (PNL) a propus astăzi un program amplu de relansare economică în valoare de 100 de miliarde de euro pe 10 ani

Liderii PSD acuză PNL de plagierea unor măsuri din propunerile lor anterioare

Înfiinţarea Băncii Naţionale de Investiţii, voucherele pentru vârstnici şi elevi sau celebrul IMM Invest, printre măsurile regăsite în propunerile ambelor partide.

Premierul Ludovic Orban şi preşedintele Klaus Iohannis vor prezenta în această seară planul de relansare economică a României, un document promis încă din luna mai. Guvernul PNL a realizat un rezumat al acestui plan de redresare a economiei după criza Covid-19, în care a menţionat ca, în următorii zece ani, măsurile propuse vor necesita investiţii de 100 de miliarde de euro. Printre cele mai ambiţioase propuneri se numără construcţia a 3.000 de kilometri de autostradă, modernizarea a 2.500 de şcoli şi construcţia a 40 de campusuri şcolare.

Tot astăzi, PSD a transmis un document prin care compară măsurile propuse de PSD anterior cu măsurile noi ale PNL şi acuză Guvernul Orban de plagiat. Înfiinţarea Băncii Naţionale de Investiţii, voucherele pentru vârstnici şi elevi sau celebrul program de credite garantate de stat IMM Invest sunt printre măsurile regăsite în propunerile ambelor partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here