ARIPI FRÂNTE - Abandon în Liga Florilor

O echipă a anunțat că se retrage din campionat.

ARIPI FRÂNTE - Abandon în Liga Florilor

Ceea ce era doar un zvon acum ceva vreme a devenit, din păcate, o certitudine. CS Crișul Chișineu-Criș s-a retras din Liga Florilor la handbal feminin, astfel încât campionatul va continua cu 15 echipe.

Deși autoritățile locale au promis înainte de alegeri că echipa va fi susținută în continuare financiar de Consiliul Local Chișineu-Criș, până la urmă s-a luat decizia retragerii din campionat.

Nou-promovată în Liga Florilor, CS Crișul Chișineu-Criș ocupă în acest moment locul 16 fiind singura echipă care nu a obținut nici măcar un punct. Formația din județul Arad s-a confruntat cu multe cazuri de infectări cu Covid-19 în lot. 

Decizia de retragere din Liga Florilor a provocat o dezamăgire greu de exprimat în cuvinte în rândul handbalistelor de la CS Crișul Chișineu-Criș.

"Mi-am dorit mult ca echipa mea de suflet, echipa pe care nu m-a lăsat inima să o părăsesc, să fie sus. Gândul la Liga Florilor îmi dădea fiori și mă făcea să îmi repet ,,Visele devin realitate". Din păcate, astăzi am fost trezite brusc din visul frumos care putea să ducă numele orașului în care m-am născut și pentru care am luptat atâția ani, printre nume mari.
Un capitol măreț se încheie la Chișineu-Criș odată cu retragerea echipei de handbal din Liga Florilor, după ce noua conducere ne-a îmbătat cu promisiuni deșarte după care ne-a lăsat să cădem în gol. Suntem blocate aici, când celelalte echipe aproape și-au finalizat transferurile.
Îi mulțumesc mamei mele, omul fără de care nu ar fi existat handbal în oraș, omul care m-a învățat că binele mereu învinge și sunt convinsă că şi de data asta va învinge. Vă mulțumesc vouă, celor care ne-ați fost alături din tribună. Ați fost minunați!
Am vrut mai mult pentru oraș. Însă orașul în care sportivul este mercenarul care huzurește pe bani publici sau nesimțitul care fuge de muncă nu merită mai mult. Până azi eram mândră să spun că m-am născut în Chișineu-Criș. Azi mi-e rușine. Azi mi-au luat tot.
Felicitări, contra voastră chiar nu știu să joc!", a scris Roxana Boldor pe Facebook.
M. S.