APRECIERE – Fost jurnalist “Glasul Maramureșului”, cel mai bun comunicator din MAI

0
337

Un fost jurnalist al ziarului “Glasul Maramureșului”, Iulia Stan, a primit aprecierile ministrului Marcel Vela pentru modul cum a gestionat activitatea de comunicare și relații publice. Agentul șef adjunct de poliție din cadrul ITPF Sighetu Marmației a primit o diplomă pentru “cel mai bun comunicator din MAI”.

Iulia a fost timp de doi ani de zile jurnalist cu acte în regulă la ziarul “Glasul Maramureșului”, meserie pe care a practicat-o cu mare drag și de care își aduce aminte și acum cu plăcere. “Mă simt onorată pentru faptul că în cadrul videoconferinței organizate cu ocazia “Zilei comunicatorului în MAI”, ministrul Marcel Vela a apreciat munca pe care am depus-o în cadrul activității de informare publică și relații publice.

Vreau să vă mulțumesc vouă, reprezentanților mass-media pentru implicare, răbdare și colaborare. De fiecare dată am încercat să fiu operativă în transmiterea informațiilor de interes public, iar comunicatele transmise către voi să conțină claritate și precizie. |n activitatea pe care am întreprins-o am urmărit întotdeauna să dau răspuns celor mai multe dintre așteptările jurnaliștilor”, a declarat Iulia Stan.

Iulia a absolvit specializarea Filozofie-Jurnalism la Centrul Universitar Nord (fosta Universitate de Nord, cum o știe toată lumea). “De fiecare dată cand mă sună cineva de la <<Glasul Maramureșului>>, unde am lucrat cu mândrie și eu doi ani, îmi bate inima mai tare, am o stare de bine. {tiu ce înseamnă munca de jurnalist, trebuie să fii operativ.

Trebuie să înțelegi, să documentezi foarte bine totul, să strângi informațiile în cel mai scurt timp. Trebuie să fii operativ și totul este bine. Datele transmise mass-media trebuie să fie corecte”, ne-a spus Iulia Stan, mândră că meritele sale au fost recunoscute la nivel central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here