LIVIU IVASUC A PLECAT - ACS Fotbal Feminin Baia Mare a rămas pe mâna jucătoarelor!

Situație inedită la ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

LIVIU IVASUC A PLECAT - ACS Fotbal Feminin Baia Mare a rămas pe mâna jucătoarelor!

ACS Fotbal Feminin Baia Mare, care joacă în play-out-ul Ligii 1, a rămas fără antrenor după ce Liviu Ivasuc a decis să plece de la echipă.

"După trei ani și jumătate, antrenorul nostru prof. Liviu Ivasuc si-a dorit să-și concentreze eforturile în activitatea Naționalei under-19 a României. A fost o perioada extraordinară în care împreună ne-am situat pe drumul performanței. Cine spune că a fost ușor? Zile, săptămâni de muncă, cu speranță și împliniri pentru care noi ne simțim datori să-i mulțumim.
Mult succes și sănatate!", este mesajul adresat lui Liviu Ivasuc, de reprezentanții clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare, pe pagibna oficială de Facebook.
Până la finalul actualului sezon, nu va fi adus un alt antrenor în locul lui Liviu Ivasuc. Situație rar întâlnită în fotbal, conducerea clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare a decis să lase în continuare echipa pe mâna celor mai experimentate jucătoare din lot, care trebuie să încerce să salveze de la retrogradare formația băimăreană.
"Vom continua responsabil activitatea, într-un sistem participativ, cu delegări de activitate pentru Dariana Indrei și Szoke-Nagy Krisztina, în zona tehnico-tactică. Alexandra Buftea, Raluca Dragoș și Marinela Cotos pentru zona de organizare și comunicare internă.
Preparatoarea fizică, dna. prof. Dana Dragoș va coordona aceasta latură, cu drepturi depline. Am implementat un sistem de monotorizarea, cu implicare dl. prof. Octavian Dragomir într-un rol consultativ cu speranța unui beneficiu pentru tot ceea ce înseamnă în acest moment, ACS Fotbal Feminin Baia Mare", precizează reprezentanții ACS Fotbal Feminin Baia Mare.
În acest weekend se reia campionatul Ligii 1, băimărencele urmând să joace la Constanța. 
Pogramul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1 (duminică, 18 aprilie, ora 11):
- Selena ȘN Constanța - ACS Fotbal Feminin Baia Mare;
- Asociația Fotbal Cluj Fair-Play București - Universitatea Alexandria;
- Banat Girls Reșița -  Carmen București.
Clasament: 1. Carmen București 16p, 2. Universitatea Alexandria 14p, 3. ACS Fotbal Feminin Baia Mare 14p, 4. Fair-Play București 12p, 5. Banat Girls Reșița 7p, 6. Selena ȘN Constanța 2p.
M. S.