AMU REGRETĂ BEREA BĂUTĂ - Borșean băut și accident în Oncești

Un borșeasn a fost implicat într-un accident rutier petrecut în seara zilei de 1 martie. Polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la accidentul rutier produs pe DJ 186 la ieșirea din localitatea Oncești.

AMU REGRETĂ BEREA BĂUTĂ - Borșean băut și accident în Oncești

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma intrării în coliziune cu un autovehicul.

„În urma verificărilor polițiștii au constat faptul că un bărbat de 44 de ani din Borșa, a condus un autoturism, iar la un moment dat a intrat în coliziune față spate cu un buldoexcavator, care avea sistemul de iluminare funcțional, condus de către un bărbat de 42 de ani din Vadu Izei. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/l în cazul bărbatului de 44 de ani și 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 42 de ani. S-a procedat la conducerea conducătorului auto de 44 de ani, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

H.D.