AMICAL - ACSF Recea, prima victorie cu Florin Fabian pe bancă

AMICAL - ACSF Recea, prima victorie cu Florin Fabian pe bancă

ACSF Recea a disputat azi primul meci amical de la reluarea pregătirilor. Formația maramureșeană, care l-a avut pentru prima dată pe bancă pe noul director tehnic Florin Fabian, a învins Someșul Dej (Liga 3). Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la Iclod.

ACSF Recea - Someșul Dej 5-0 (4-0). Au marcat: Micaș 2, Brata, Mărieș și Balha.

ACSF Recea (repriza I): Bota - Potcoavă, Cordoș, Urs, D. Simion, Szecui, Micaș, Lung, Brata, Mărieș, Coman.

ACSF Recea (repriza a II-a): Răilean - Lihet, Oiță, Burdeț, Ispas, Micaș, Văsălie, Jucan, Balha, Chinde, Batin.

Sâmbătă, noua echipă a lui Florin Fabian se va deplasa din nou la Iclod pentru un meci amical cu Recolta Dorolț (Liga 4, jud.Satu Mare).

"Sper să mă edific cât mai repede asupra lotului. După primul joc mi-am făcut o impresie bună. Am avut un ritm bun de joc, mai ales în prima repriză. Aș dori să ne întărim cu un mijlocaș dreapta și un mijlocaș ofensiv care să joace în spatele vârfului, pentru a-i înlocui practic pe cei doi fotbaliști care au plecat de la echipă, Arsene Luboya și Romario Rus", a declarat Florin Fabian, directorul tehnic al echipei ACSF Recea, pentru AxaNews.ro.

Săptămâna viitoare, ACSF Recea va intra într-un cantonament local și va mai disputa două meciuri amicale, tot la Iclold, în compania echipelor Arieșul Turda (miercuri, 1 februarie) și Avântul Reghin (sâmbătă, 4 februarie).

M. S.

Foto arhiv[ Facebook ASCF Recea