ADRIAN PETREA (antrenor CS MINAUR) - Atitudinea băieților mă dezamăgește

Echipa de handbal masculin CS Minaur se află într-o accentuată criză de formă.

ADRIAN PETREA (antrenor CS MINAUR) - Atitudinea băieților mă dezamăgește

CS Minaur are prestații dezamăgitoare în utlima vreme. Băimărenii sunt foarte aproape să fie eliminați din EHF European Cup, după ce au pierdut cu 27-22 prima manșă din sferturile competiției, disputată pe teren propriu sâmbătă, 20 martie. A urmat o victorie obținută ieri, în extremis, în fața echipei Magnum Botoșani (25-23), ultima clasată în Liga Zimbrilor, în etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor.

La finalul acestui meci, antrenorul Adrian Petrea și handbalistul Ionuț Ramba au explicat care sunt cauzele jocului modest prestat de băimăreni în această perioadă.

"Nu știu, atitudinea băieților mă dezamăgește față de ceea ce transmit în teren. Acesta este aspectul pe care trebuie să-l îmbunătățească ei, în primul rând. Eu cred că asta este veriga slabă la noi în echipă.

În continuare urmează un program destul de dificil, cu multe deplasări și meciuri. Din păcate, acesta este lotul și trebuie, în primul rând, după cum am mai spus, să schimbăm atitudinea", a declarat Adrian Petrea, antrenorul echipei CS Minaur, pentru tv.frh.ro.

"Avem mai mulți jucători accidentați și jocul nostru suferă foarte mult. S-a văzut în ultimele meciuri că nu suntem într-o formă bună și ne chinuim la toate jocurile. Asta este ceea ce putem presta noi în acest moment. Sper să ne îmbunătățim jocul cât de curând", a adăugat Ionuț Ramba (CS Minaur).

M. S.