ACUZAȚII - Ionel Bogdan: Vlad Voiculescu a fost ministru degeaba!

ACUZAȚII - Ionel Bogdan: Vlad Voiculescu a fost ministru degeaba!

După demiterea sa din funcția de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a făcut declarații cu privire la situația din acest domeniu.

Cu privire la unele dintre ele, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, spune că nu corespund adevărului. Astfel, făcând referire la ”jocurile” făcute de conducerile consiliilor județene la numirile șefilor caselor județene de asigurări de sănătate, Ionel Bogdan, spune: ”Ce treabă are Consiliul Județean cu CAS? Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) este în subordinea directă a Ministerului Sănătății iar casele județene de asigurări de sănătate sunt subordonate CNAS. Domnul fost ministru vorbește prostii!”. 

În ce privește verificările făcute la casele de sănătate județene, unde s-au găsit nereguli, Ionel Bogdan spune că acestea puteau fi făcute doar de Ministerul Sănătății. ”Trebuie să ne spună dacă la Maramureș sunt probleme, deși eu nu cred”, spune Ionel Bogdan.

Acuzațiile la adresa lui Vlad Voiculescu nu se opresc aici. Ionel Bogdan spune că pe masa lui Voiculescu a ajuns, în 2016 (când era tot ministru al Sănătății) un proiect pentru reabilitarea spitalului din Borșa, cu bani proveniți de la ANDR-NV. Voiculescu nu a dat curs acestei cereri. 

”Aș vrea să-i transmit domnului fost ministru că sunt foarte dezamăgit de prestația dumnealui. N-a făcut nimic stabil în patru luni. Vlad Vouclescu, din păcate, a fost ministru degeaba!”, concluzioneaz„ președintele Consiliului Județean Maramureș.